Penyerahan Virtual Account kepada Pemenang Lomba Menu & Rakor TP PKK se Kecamatan Puring

Purwosari.Tanggal 6 September 2023 wonten ing Aula Kantor Desa Purwosari dipun wontenaken acara Penyerahan Virtual Account Dhateng Pemenang Lomba Cipta Menu dening Ketua Tim Penggerak PKK Kabupaten Kebumen Inggih meniko Ibu Iin Windarti Arif Sugiyanto ingkang dipun rangkaiaken kaliyan acara Rapat Koordinasi Tim Penggerak PKK  se Kecamatan Puring.Adicoro meniko ugi dipun rawuih dening Camat Puring inggih meniko Bapak Akhmad Ngaisom,S.Sos beserta ibu.

Adicoro meniko dipun wontenaken kagem nyaosi apresiasi dumateng sedoyo peserta ingkang sampun nderek berpartisipasi utawi nyengkuyung adicoro meniko.Wonten ing sambutan saking Ibu Bupati ugi ngaturaken agunging Panuwun dhumateng sedoyo kader Tim Penggerak PKK Desa Purwosari ingkang dados tuan rumah.