MUSRENBANGDES TAHUN 2023

Purwosari,wonten ing  dinten Kamis tanggal 31 Agustus 2023 saking instansi Pemerintah Desa Purwosari ngawontenaken agenda Musrenbangdes tahun 2023 tentang Pembahasan Rancangan RKP Desa Tahun Anggaran 2024.Adicoro meniko dipun rawuhi  saking jajaran Forkompimcam Kecamatan Puring.Camat Puring dipun wakili dening Kasi Pembedayaan Masyarakat inggih meniko Bapak Marsimin S.IP.ugi saking UPTD Puskesmas Puring,Pejabat BPP Puring,Bhabinsa Koramil Puring,Bhabinkamtibmas Polsek Puring,Anggota DPRD Kabupaten Kebumen.lan ugi saking Tokoh Mayarakat , Tokoh Agama lan ugi saking Lembaga Desa Purwosari sae RT,RW ,PKK,Karang Taruna,lan ugi saking Posyandu.

Wonten ing sambutan Kepala Desa Purwosari sanget ngajeng ngajeng partisipasi soho kerjasama saking sedoyo peserta kagem suksesipun Musyawarah meniko.Mugi mugi kegiatan meniko saged ngasilaken keputusan keputusan ingkang manfangati kagem sedoyo warga masyarakat Desa Purwosari.Bpk Marsimin selaku Kasi PM Pemerintah Kecamatan Puring wonten ing sambutanipun ngarahaken supados RKP Desa meniko dipun sesuaiaken kaliyan Kewenangan Desa, Laju Pencapaian SDGs,Kesesuaian dengan perencanaan kabupaten / kota lan ugi ketersediaan Sumber Daya Lokal Desa.