MUSYAWARAH DESA PERENCANAAN PEMBANGUNAN TAHUNAN TAHUN ANGGARAN 2024 DESA PURWOSARI

Purwosari, tanggal 23 Agustus 2023 BPD Desa Purwosari ingkang dipun fasilitasi Pemerintah Desa Purwosari ngawontenaken Muyawarah Desa Perencanaan Pembangunan Tahunan kagem Tahun Anggaran 2024.Adicoro meniko dipun hadiri dening Pejabat saking Pemerintah Kecamatan Puring,Jajaran Pemerintah Desa Purwosari sedoyo Anggota BPD lan ugi saking Lembaga Desa ingkang wonten ing Desa Purwosari.Desa Purwosari ingkang kebagi tigo wilayah ngusulaken pinten pinten program pembangunan wonten ing wilayah dusun,sae meniko kagem Jalan Usaha Tani ugi Pemeliharaan Jalan Desa.Wondene hasil saking MusDes meniko bade dipun bahas kanti lanjut wonten ing Musrenbangdes ingkang bade dumugi.

Adicoro meniko dipun harapaken saged mbekto kemanfangatan kagem sedoyo warga masyarakat Desa Purwosari selaras kalih Visi Misi Kepala Desa Purwosari inggih meniko Purwosari Mandiri.